Oracle WebCenter Content
Content Management för stora företag
KONTAKTA OSS
ENTERPRISE CONTENT SERVICES (ECS)
Den teknik som används för att fånga, hantera, lagra, bevara samt leverera innehåll och dokument relaterade till organisatoriska processer kallas för Enterprise Content Services (ECS). Ett ECS-verktyg förenklar hanteringen av ostrukturerad information, oavsett var den finns.

Oracle WebCenter Content Services

Oracle WebCenter Content är en öppen plattform med övergripande tjänster för affärsprocesser. Den ger dig en samlad dokument- och ärendehantering för all ostrukturerad information. Du kan med automatiska rutiner och processer leverera informationen till rätt person i rätt format eller direkt in i de välbekanta applikationer som personen redan använder.

Lösningen passar bäst för stora företag och organisationer med komplexa processer eftersom utvecklingsmöjligheterna i princip är oändliga.

Med Oracle får du:

  • En komplett och integrerad plattform
  • Kraftfull sökfunktion
  • Ett modernt användargränssnitt
  • En stabil prestanda
  • Robust säkerhet och förbättrad compliance
  • Sömlös delning med bibehållen säkerhet
  • Integrerat via WebCenter Desktop
KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

Boka en flow-shop, läs mer här!

LÄS MER

“One-Stop”-lösning för dokument-
och ärendehantering

Trygg informationshantering

Få webbaserade produkter kan skryta med att vara äldre än Google och fortfarande utvecklas. Men efter mer än 20 år på marknaden är Oracle WebCenter Content en produkt utan barnsjukdomar. Ur en bred bas av installationer kan man hämta färdiga funktioner och metoder för att möta sina egna utmaningar kring informationshantering.

En partner räcker

Med Oracle, en världens största mjukvaruleverantörer, som står för utveckling och underhåll av WebCenter Content har man en leverantör för hela infrastrukturen kring informationshantering. Borta är behovet av flera leverantörer för att hitta tilläggsprodukter för att få ett fungerande system.

Vad vill du ha hjälp med?

Du kan få hjälp med det mesta, från rådgivning kring implementation och utveckling till utbildning, support och systemförvaltning. Bli en mer effektiv och digital organisation.

KONTAKT

NÅGRA ORACLE WEBCENTER KUNDER