Jobba hos oss
VÄX MED OSS
Vi är nyfiken på dig som är nyfiken på oss! Vilka kompetenser vi söker varierar med tiden men vi är alltid på jakt efter dig som vill utvecklas med oss.

Kunskap och kompentens

Allt du tar med dig till oss är mycket värdefullt, exempelvis grundkunskap i verktyg, standarder och projektmodeller. Men för att kunna lösa våra kunders utmaningar är nyfikenhet och en längtan efter att lära, den bästa kompetensen.

Vi verkar i en föränderlig värld, så omvärldsbevakning är viktigt för oss. Vi sätter oss ofta i skolbänken för att hålla oss uppdaterade och a jour med våra system och verktyg.

Nu söker vi

Sysdba

Databasadministratör

Har du förmågan att förstå samspelet mellan människor och datorer, tänka logiskt och analysera förlopp? Klicka på länken och läs mer om denna tjänst.

LÄS MER
Webbutvecklare

Webbutvecklare

Gillar du att jobba med att förenkla och effektivisera arbetsprocesser och att ha direktkontakt med kund och beställare? Då ska du definitivt läsa mer om denna tjänst på länken nedan.

LÄS MER
Supporttekniker

Supporttekniker

Vi behöver dig som är frågvis och lösningsorienterad. Stämmer dessa egenskaper in på dig ska du definitivt klicka på länken och läsa vidare.

LÄS MER

Om StoneBeach

Vi har hjälpt företag till en effektiv organisation sedan 2004 och vi har spetskompetens och marknadsledande lösningar inom dokument- och ärendehantering. En stonebeachare stödjer kunden i arbetet från papper, oordnade digitala filer och manuella processer till digitalt samarbete både inom och utanför organisationen.

Vi kan stolt säga att vår expertis ligger i förmågan att snabbt analysera kundbehovet och att implementera högkvalitativa lösningar som är flexibla och skalbara. Lösningen bygger på att få bort papper, organisera digitala filer och skapa tydlighet i de vardagliga rutinerna.

Vår filosofi

Vi är den bästa arbetsgivaren, partnern och leverantören. Det uppnår vi genom hög kvalitet i leveransen, flexibilitet, engagemang, professionellt agerande och öppenhet. Vi prioriterar personlig utveckling och utbildning samt uppmuntrar till personligt ansvarstagande. En fördomsfri kultur är en självklarhet för oss.