Vi söker dig
Databasadministratör

Vi söker dig som är databasadministratör och som delar vår filosofi

”En dag på jobbet”

Ibland är den ena dagen lik den andra och ibland inte. Oftast inte. Oavsett så är din dag präglad av ett nära samarbete med våra kunder. Ditt jobb är att administrera databaser, så du har kunskap om vilka metoder som används för att lagra data och vilka problem som kan komma att uppstå. Det gäller att ligga steget före så att du har koll på vilka lösningar du kan behöva vidta. Du ger råd och utbildar användarna och har koll så att säkerhetsrutinerna fungerar.

För att vi tillsammans ska vara den bästa partnern för våra kunder, behöver du vara nyfiken på att hålla dig uppdaterad på nya metoder, tekniker och programvaror. Det är viktigt att förstå samspelet mellan människor och datorer, tänka logiskt och analysera förlopp. Såklart har du lätt för att samarbeta och ta nya kontakter. Du är bekväm med att kommunicera både på svenska och engelska.

Följ med oss in i framtiden på vår satsning på molnlösningar med hjälp av Oracle och DocuWare.

Sysdba

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten eller rentav ansöka, tveka inte att ta kontakt med vår VD Mårten Bergsten, rekrytera@stonebeach.se eller 073-509 87 77.

Om StoneBeach

Vi har hjälpt företag till en effektiv organisation sedan 2004 och vi har spetskompetens och marknadsledande lösningar inom dokument- och ärendehantering. En stonebeachare stödjer kunden i arbetet från papper, oordnade digitala filer och manuella processer till digitalt samarbete både inom och utanför organisationen.

Vi kan stolt säga att vår expertis ligger i förmågan att snabbt analysera kundbehovet och att implementera högkvalitativa lösningar som är flexibla och skalbara. Lösningen bygger på att få bort papper, organisera digitala filer och skapa tydlighet i de vardagliga rutinerna.

Vår filosofi

Vi är den bästa arbetsgivaren, partnern och leverantören. Det uppnår vi genom hög kvalitet i leveransen, flexibilitet, engagemang, professionellt agerande och öppenhet. Vi prioriterar personlig utveckling och utbildning samt uppmuntrar till personligt ansvarstagande. En fördomsfri kultur är en självklarhet för oss.