Vi söker dig
Supporttekniker

Vi söker dig som är supporttekniker och som delar vår filosofi

”En dag på jobbet”

Den ena dagen är definitivt inte den andra lik. Det är användarna, från världens alla hörn, av kundens system som behöver din hjälp. En del behöver stöd i hur systemet ska användas men du kan också behöva lösa fel i systemet om det uppstår.

En av dina bästa egenskaper är att ställa frågor så att du ringar in vad som orsakar problemen och att du kan lotsa användaren fram till möjliga lösningar. Såklart har du lätt för att samarbeta och ta nya kontakter. Du är bekväm med att kommunicera både på svenska och engelska. Och sist men inte minst så är du pedagogisk.

Vet du, klivet från supporttekniker till konsult är inte stort, så hos oss och våra kunder finns det alltid utvecklingsmöjligheter.

Följ med oss in i framtiden på vår satsning på molnlösningar med hjälp av Oracle och DocuWare.

Supporttekniker

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten eller rentav ansöka, tveka inte att ta kontakt med vår VD Mårten Bergsten, rekrytera@stonebeach.se eller 073-509 87 77.

Om StoneBeach

Vi har hjälpt företag till en effektiv organisation sedan 2004 och vi har spetskompetens och marknadsledande lösningar inom dokument- och ärendehantering. En stonebeachare stödjer kunden i arbetet från papper, oordnade digitala filer och manuella processer till digitalt samarbete både inom och utanför organisationen.

Vi kan stolt säga att vår expertis ligger i förmågan att snabbt analysera kundbehovet och att implementera högkvalitativa lösningar som är flexibla och skalbara. Lösningen bygger på att få bort papper, organisera digitala filer och skapa tydlighet i de vardagliga rutinerna.

Vår filosofi

Vi är den bästa arbetsgivaren, partnern och leverantören. Det uppnår vi genom hög kvalitet i leveransen, flexibilitet, engagemang, professionellt agerande och öppenhet. Vi prioriterar personlig utveckling och utbildning samt uppmuntrar till personligt ansvarstagande. En fördomsfri kultur är en självklarhet för oss.