Vi söker dig
Webbutvecklare

Vi söker dig som är webbutvecklare och som delar vår filosofi

”En dag på jobbet”

Som utvecklare hos oss jobbar du både ensam och i mindre team och du jobbar alltid direkt med kund och beställare. Du kommer också i kontakt med icke-tekniska roller så det är viktigt att kunna förstå andras synsätt, genom kommunikation och dokumentation.

Din uppgift som webbutvecklare är att förenkla och effektivisera arbetsprocesser hos våra kunder, så din nyfikenhet och vilja att se möjligheter är avgörande. Självklart behövs en nypa internetnördighet också. Såklart har du lätt för att samarbeta och ta nya kontakter. Du är bekväm med att kommunicera både på svenska och engelska. Att tala inför andra och driva en och annan workshop är en del av jobbet. Och sist men inte minst så är du pedagogisk.

Följ med oss in i framtiden på vår satsning på molnlösningar med hjälp av Oracle och DocuWare.

Webbutvecklare

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten eller rentav ansöka, tveka inte att ta kontakt med vår VD Mårten Bergsten, rekrytera@stonebeach.se eller 073-509 87 77.

Om StoneBeach

Vi har hjälpt företag till en effektiv organisation sedan 2004 och vi har spetskompetens och marknadsledande lösningar inom dokument- och ärendehantering. En stonebeachare stödjer kunden i arbetet från papper, oordnade digitala filer och manuella processer till digitalt samarbete både inom och utanför organisationen.

Vi kan stolt säga att vår expertis ligger i förmågan att snabbt analysera kundbehovet och att implementera högkvalitativa lösningar som är flexibla och skalbara. Lösningen bygger på att få bort papper, organisera digitala filer och skapa tydlighet i de vardagliga rutinerna.

Vår filosofi

Vi är den bästa arbetsgivaren, partnern och leverantören. Det uppnår vi genom hög kvalitet i leveransen, flexibilitet, engagemang, professionellt agerande och öppenhet. Vi prioriterar personlig utveckling och utbildning samt uppmuntrar till personligt ansvarstagande. En fördomsfri kultur är en självklarhet för oss.