Om oss
Spetskompetens och marknadsledande lösningar
inom dokument- och ärendehantering
Kontakta oss
OM STONEBEACH
StoneBeach hjälper dig till en effektiv och digital organisation. Med spetskompetens och marknadsledande lösningar inom dokument- och ärendehantering stödjer vi dig på resan från papper och manuella processer till digitalt samarbete både inom och utanför din organisation.

Vi kan dokument- och ärendehantering

Vår expertis inom dokument- och ärendehantering och Enterprise Content Services ligger i förmågan att snabbt analysera kundbehovet, avgöra om det räcker att konfigurera plattformen eller om programmering behövs. Därefter implementerar vi på kort tid en högkvalitativ lösning baserad på dina behov.

Genom att endast programmera när det är absolut nödvändigt skapar vi lösningar som är flexibla och skalbara. Lösningar med lång livslängd som är enkla att anpassa – oavsett hur själva plattformen eller dina behov av funktionalitet förändras.

Konfigurera framför programmera

Med fokus på smart anpassning av DocuWare och Oracle WebCenter Content konfigurerar vi användbara, flexibla och säkra lösningar. Oavsett avdelning. Oavsett process. Åt hela organisationen och era partners.

Specialister på digitalisering

StoneBeach har specialiserat sig på dokument- och ärendehantering och Enterprise Content Services. Lösningar som tillhandahåller en mängd olika tjänster för digitalisering av information, dokument och data, automatisering av rutiner och processer och som kan distribueras i molnet eller lokalt.

Bygger system som håller

Vi bygger informations- och dokumenthanteringssystem som förbättrar din konkurrenskraft och som löser ditt behov, oavsett hur de behoven utvecklas. Det kräver främst en robust och utvecklingsbar plattform samt en djup kunskap om dokument- och ärendehantering för maximal nytta.

KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

Boka en flow-shop, läs mer här!

LÄS MER

Kontakta oss på StoneBeach