DocuWare

Automatisera era manuella rutiner och processer

Dokument- & ärendehantering

Med DocuWares lösning i molnet kan det papperslösa kontoret bli verklighet. Med automatiserade rutiner och fullt stöd för dig och dina mobila kollegor kan ni koncentrera er på innovation, tillväxt och lönsamhet.

Kontorsmiljö

Kom igång snabbt med DocuWare

Med DocuWare’s system för dokumenthantering kan du snabbt komma igång och automatisera dina affärsprocesser och arbetsflöden. För dig som redan vet att du vill digitalisera och vill komma igång snabbt kan vi erbjuda ett startpaket med DocuWare.

Om du ännu inte är säker på vilka processer du vill automatisera så kan du få hjälp genom att i samband med din beställning boka en kostnadsfri analys. Där går vi tillsammans igenom ditt nuläge samt hur du ska tänka för att välja vilka rutiner du ska börja med.

I startpaketet ingår

  • 4 DocuWare-användare
  • 20 Gb lagring
  • Docuware under 12 månader
  • 16 timmar konsulttjänster

Vill du beställa eller få mer information?

Klicka på knappen nedan för att kontakta oss och för aktuell prisinformation.

Snabb implementation

Molnlösningen finns klar i molnet och ni får en demoversion att testa i under 30 dagar. Samma demomiljö kan senare bli det system som sätts i drift.

Enkel administration

Ingen programmering behövs. Ni får ett färdigt system som ni sedan konfigurerar själva.

Kostnadseffektiv molnlösning

Ni når era mål utan att det kräver stora insatser eller tar enorma resurser i anspråk. Med informationen alltid tillgänglig spar ni tid och får därmed en ökad effektivitet.

Vill du beställa eller få mer information?

Kontaka Annette Tysander, Processledare och affärsanalytiker, annette.tysander@stonebeach.se för ytterligare information och aktuell prisinformation.